Dakrenovatie

De bouw(renovatie) verliep zeer voorspoedig. Afspraken worden goed na gekomen. Het was binnen de gestelde tijd klaar.

AnoniemItens

Dakrenovatie

Dakrenovatie Nederland werkt netjes en snel , komt zijn afspraken na , is snel met reactie op vragen, voert het werk zeer netjes uit tegen een hele nette prijs , alle pannen vervangen voor nieuwe geglazuurde en een schoorsteen weg gehaald .

AnoniemZuidoostbeemster

Dakrenovatie

Zoals uit mijn waarderingscijfers blijkt, was de aanpak en uitvoering van het project uitermate vakkundig en volgens de afspraken verlopen.

Dhr. JongemanSoest

Alle dakpannen vervangen ongeveer 100m2

Mannen die de klus klaren en werk afleveren zoals je verwacht. Netjes opgeruimd aan het eind en een tevreden klant achtergelaten.

Dhr. den BoerApeldoorn

Dakrenovatie appartementen complex rotterdam

Dakrenovatie NL is een betrouwbare partij, leveren kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Vaak verdubbelen aannemers hun prijzen zodra het om een vve (vereniging van eigenaren) gaat, maar dakrenovatie niet. Ik raad deze patij iedereen aan! (ook andere vve’s!)

AnoniemRotterdam

+- 600 m2 dakbeschot aanbrengen

Mijn ervaring met DRN is erg goed. Hard werkende mannen die hun vak goed verstaan. Alles wordt netjes opgeruimd en aangeveegd en de afspraken worden goed nagekomen.
Het resultaat mag er zeker wezen en ik kan DRN aanraden bij iedereen die een dak renovatie nodig heeft.

AnoniemBalkbrug

Dak vervangen

Uitstekende ervaring, zeer professioneel bedrijf dat een goede prijs/kwaliteit levert. Denk verder goed mee een geven nog advies over aanverwante zaken die niet binnen hun vak liggen.

AnoniemLeiden

Vervangen bestaand dak 2-onder-1-kap woning

zeer goede ervaring gehad met dakrenovatie Nederland. Zeer vakkundige en enthousiaste mannen die staan voor hun werk.

ons dak is vakkundig vervangen in zeer korte tijd. Alles was prima geregeld en heb er zelf niet naar om hoeven kijken. Ook na de klus is alles weer netjes achtergelaten.

Pieter en collega’s nogmaals bedankt voor de fijnen samenwerking. Mocht iemand mij vragen om advies zal ik jullie zeker aanbevelen

Dhr. KroezenWeiteveen

Vervangen van dakpannen

Pieter en zijn mannen hebben in twee dagen tijd ons oude dak van 68 m2 geheel gerenoveerd.
Oude pannen eraf, folie en nieuwe panlatten aangebracht dakruiter vervangen windveren verwijderd nieuw lood om de schoorstenen.
Overleg verliep uitstekend, er word meegedacht, afspraken worden nagekomen, alles netjes en schoon achtergelaten.
Wij zijn uiterst tevreden over het resultaat
Dak renovatie Nederland heeft er een tevreden klant bij !!

Dhr. PulUgchelen

Dampdoorlatende folie aanbrengen + vervangen panlatten en boeidelen…

Vorige week hebben Pieter en zijn mannen bij ons het dak voorzien van folie en nieuwe panlatten. Tevens zijn er 3 dakramen geplaatst. Ondanks de hitte hebben ze de klus snel en vakkundig gedaan. Een scherpe prijs en geweldige service! Echt een aanrader dus. Bedankt Dak renovatie Nederland!

Dhr. MelissenOudega