renovatie

Beschadigde dakpannen, stormschade, vochtige plekken, lekkende goten, afgebladderd houtwerk: dit is nog maar een greep uit de indicaties dat uw woning toe is aan een dakrenovatie. Verschillende weertypes en weinig onderhoud laten geen mooie sporen achter naarmate het dak verouderd. De pannen nemen steeds meer vocht op. Dit is naarmate de tijd vordert merkbaar in uw woning. De conditie van uw woning begint langzaam te verslechteren. Het schilderwerk wordt aangetast, u krijgt een klam gevoel in de woonkamer. Dit alles kan het gevolg zijn van een slecht onderhouden dak.

Specialist in het oplossen van deze problemen

Door middel van dakrenovatie wordt de kans op lekkage(s) en schade kleiner. U bespaart veel geld wanneer u op tijd uw dak laat renoveren (en, indien nodig, isoleren).

Dakrenovatie Nederland kijkt bij de renovatie het lood- en zinkwerk na om te zien of ook dat vervangen moet worden. Hetzelfde geldt ook voor een eventuele schoorsteen. Tevens is er de mogelijkheid dat wij gratis bij u langskomen om te zien of uw dak wellicht toe is aan renovatie. Er wordt dan ter plekke vrijblijvend een offerte opgesteld.

Interesse? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons op 06 30 96 69 31.

Wij werken uitsluitend met keramische pannen van Wienerberger en Monier.